С неутешима болка и сълзи, придружени от последния тъжен вой на

...
С неутешима болка и сълзи, придружени от последния тъжен вой на
Коментари Харесай

Неутешима болка и сълзи на поклонението пред двама полицаи - Йордан Илиев и Атанас Градев


С неутешима болежка и сълзи, съпроводени от последния тъжен вой на сирени от десетки полицейски коли, България изпрати в последния им земен път двамата доблестни служители на реда Йордан Илиев и Атанас Градев.

Няма думи, които да опишат тъгата на околните, сътрудниците, приятелите и всички, които познаваха двамата мъже на достойнството, неуместно починали, до момента в който извършват служебния си дълг, пробвайки да спрат цялостен рейс с мигранти на основното бургаско кръстовище „ Трапезица “, написа " Флагман ".

 

 



На поклонението участваха президентът на Република България, служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година дружно с цялото управление на Министерство на вътрешните работи, шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, регионалният шеф проф. Мария Нейкова, кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, ръководителят на Общинския съвет в Бургас проф. Севдалина Турманова, кметове от района, политици, общественици и доста жители.



За да си кажат последно довиждане с двамата герои, в Гробищния парк в Бургас пристигнаха хиляди, а залата не съумя да побере хората, искащи да се поклонят пред паметта им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР